Hogedrukreiniging

Home Hogedrukreiniging

hogedrukreiniging-haulerwijkHogedrukreiniging is een ideale manier om de meest vervuilde ondergronden mooi schoon te krijgen. Met onze krachtige hogedrukreiniger kunnen wij iedere gevel en ieder dak of terras er weer als nieuw uit laten zien. De grote terrasreiniger zorgt ervoor dat in een zeer korte tijd een groot oppervlak gereinigd kan worden. Dit bespaart u veel tijd, en uw terras ziet er weer netjes uit. Ook voor het verwijderen van graffiti is hogedrukreiniging erg geschikt. Een goede manier om de hardnekkig verf te verwijderen zonder dat er schadelijke chemicaliën aan te pas komen.

Gevelreinigingdakschoonspuiten-en-gevelreiniging

De gevel van uw huis of bedrijfspand is erg belangrijk. Het is het eerste wat mensen zien voordat ze uw pand binnenkomen, en laat mensen gelijk een beeld vormen van u of uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat uw gevel er netjes uit ziet en een goede indruk achterlaat bij uw bezoek!

Impregneren

Allereerst wordt de gevel, indien nodig, grondig gereinigd. Daarna wordt de gevel behandeld met een speciaal product dat beschermt tegen verwering en het doorslaan van vocht. Hiermee voorkomt u dat uw binnenmuren vochtig worden, en krijgt u geen last van natte wanden of schimmelvorming. Impregneren is niet alleen goed voor uw pand, maar ook voor uw gezondheid. Na het impregneren ontvangt u van ons een bewijs van behandeling, en is uw gevel voor 10 jaar beschermd.

Riool ontstoppen

Een verstopping in het riool komt altijd ongelegen, en u wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Bij JLS helpen we u daar graag mee. Met behulp van onze hogedrukreiniger en speciale vergruizer kunnen wij snel uw riool ontstoppen.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden die er zijn, en voorzien u van een goed advies. Via de contactpagina kunt u alle contactgegevens vinden.