Opleveringsschoonmaak

Home Opleveringsschoonmaak

opleveringschoonmaakHeeft u net verbouwd, of heeft u een compleet nieuw huis of kantoorpand laten bouwen? Vaak blijft er veel stof en bouwmateriaal achter, en hebben panden na verbouw of nieuwbouw een grondige schoonmaak nodig. Bij JLS helpen we particulieren en bedrijven graag bij deze grote schoonmaak! Zo is uw pand klaar voor nieuwe werkzaamheden en kan er gemakkelijk gecontroleerd worden op beschadigen aan bijvoorbeeld glas of tegelwerk. Is er iets misgegaan? Heeft u bijvoorbeeld verf- en kit resten of cementsluiter op uw nieuwe tegels? Bij JLS hebben we hier professionele middelen voor, zodat u in een frisse omgeving kunt gaan werken of wonen.

Opruimers/bouwassistenten

Niet alleen in het pand, ook op de bouwplaats is het belangrijk om regelmatig op te ruimen en schoon te maken. Wist u dat veel van de ongevallen op de bouwplaats ontstaan doordat bouwafval niet direct is opgeruimd? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg daarom voor een opgeruimde en veilige werkplek en voorkom ongevallen en letsel bij uw werknemers.

Ook kunnen we bij JLS bouwassistenten inzetten die u een helpende hand bieden op de werkplaats. Denk hierbij aan hulp bij bijvoorbeeld plaatsen of verwijderen van bekisting, assisteren van timmermannen enzovoorts. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze bouwassistenten kunt u contact met ons opnemen.

Reiniging ketenpark

Op elke bouwplaats is een goede werkomgeving van essentieel belang, en een schoon kantoor en gereinigd sanitair is hierbij erg belangrijk. Bij JLS helpen we u daar graag bij, en maken we op afspraak elke week uw ketenpark schoon. Denk hierbij aan het legen van vuilnisemmers, het schoonmaken van meubels en sanitair en het stofzuigen en dweilen van de vloer. Zo kunt u iedere week vertrouwen op een schone werkplek voor uzelf, uw werknemers en bezoekers op de bouwplaats!

Meer informatie?

Voor meer informatie en vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Stuur een bericht of neem direct telefonisch contact met ons op. We vertellen u graag over alle mogelijkheden!