Ramen wassen

Home Ramen wassen

Ramen wassen, iedereen moet het doen en vaak wordt het gezien als een vervelende klus. Toch is het belangrijk om uw ramen en kozijnen eens in de zoveel tijd een goede schoonmaakbeurt te geven. Heeft u hier zelf geen gelegenheid voor, of heeft u ramen op hoogte die lastig te wassen zijn? Bij JLS helpen we u graag.

Ramen wassen op hoogte

Ook voor ramen op hoogte kunt u ons inzetten. Woont u in een flat of heeft u ramen waar u zelf met een ladder niet bij komt? Geen probleem, met onze specialistische materialen maken wij zelfs de hoogste ramen voor u schoon.

hoogwerker-haulerwijk

Schoonmaak wanneer het u uitkomt

Bent u tevreden over het resultaat? Fijn! Wij zorgen er graag voor dat u tevreden blijft, en maken daarom graag regelmatig uw ramen schoon. Eens per maand, 4 keer per jaar, het is allemaal mogelijk. Samen plannen we de afspraken in wanneer het u uitkomt, zodat u er zelf niet meer naar om hoeft te kijken!

Contact

Wilt u meer informatie, of wilt u een afspraak maken om uw ramen te laten wassen? Stuur gerust een berichtje of neem telefonisch contact met ons op. Op onze contactpagina vindt u alle informatie die u nodig heeft. We helpen u graag verder!