Reiniging van dakgoten, houtwerk en kunststof

Home Reiniging van dakgoten, houtwerk en kunststof

Een mooi pand moet mooi blijven, vinden we bij JLS. Wanneer u nieuwe deuren en kozijnen heeft laten zetten, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Ook dakgoten moeten goed worden onderhouden om vervelende schade te voorkomen. Bij JLS weten we dat als geen ander en helpen we u graag bij het reinigen van dakgoten, houtwerk en kunststof. We zullen u in het kort uitleggen welke diensten er zijn, en hoe we te werk gaan.

Dakgoten reinigen

Ieder huis heeft dakgoten, en het is van groot belang om deze regelmatig te laten reinigen. Door de dakgoten jaarlijks schoon te maken voorkomt u vervelende schade zoals doorhangende dakgoten, lekkage of verstoppingen. Bij JLS helpen we u graag om dit te voorkomen door de goten goed schoon te maken. Tijdens het schoonmaken controleren wij de dakgoten op eventuele zwakke plekken en geven we deze informatie aan u door, zodat dit tijdig kan worden hersteld. Zo blijven uw dakgoten jaren goed, en hoeft u zich geen zorgen te maken over dat vervelende klusje.

Houtwerk/kunststof reinigen en beschermen

houtwerkreiniging-haulerwijkHoutwerk en kunststof deuren en kozijnen zijn erg mooi en met goed onderhoudt heeft u er jarenlang plezier van. Als u jaarlijks het houtwerk en kunststof reinigt voorkomt u aanslag door het weer. Zo ziet uw huis er weer prachtig uit, en bovendien bespaart u zo’n anderhalf jaar op een schilderbeurt! Laat uw houtwerk en kunststof reinigen door JLS en ervaar zelf de voordelen.

Nadat uw deuren en kozijnen zijn gereinigd, behandelen we deze met een speciaal conserveermiddel. Dit zorgt ervoor dat uw houtwerk en kunststof gegarandeerd een jaar lang beschermd is tegen de verschillende weersinvloeden. Het voorkomt verkleuring door de zon, aantasting door (zure) regen, winterse buien en aantasting door temperatuursverschillen. Ook bij het reinigen van houtwerk en kunststof controleren wij op eventuele zwakke plekken en stellen we u hiervan op de hoogte.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, of wilt u gelijk een afspraak maken om uw houtwerk en kunststof te laten reinigen? Neem gerust contact met ons op! Op de contactpagina vindt u de informatie die u nodig heeft.