Vloerenonderhoud

Home Vloerenonderhoud

Een mooie vloer moet goed onderhouden worden. Hiervoor is het belangrijk goede methoden en middelen te gebruiken. Door een vloer op de juiste wijze te behandelen, verlengt u de levensduur van de vloer aanzienlijk. Wij kunnen de vloer zowel handmatig als machinaal reinigen en behandelen. Van tevoren bepalen we wat er nodig is, en geven we u een vrijblijvend advies.

Linoleum

vloeronderhoud-vloerwasHeeft u een linoleum vloer? Deze kunt u het beste jaarlijks behandelen om hem mooi te houden. Laat u uw vloer door JLS behandelen, dan zullen wij de oude waslaag van de vloer verwijderen. Vervolgens brengen we een nieuwe laag was aan, zodat de vloer er weer als nieuw uit ziet en een jaar lang is beschermd tegen lelijke krassen en andere schade. Heeft u een relatief nieuwe linoleum vloer, dan is het zeer waarschijnlijk dat er door de fabrikant al een speciale beschermlaag is aangebracht. Mocht dit zo zijn, dan zullen we de vloer grondig reinigen met een middel dat hier speciaal voor bestemd is.

Plavuizen/Laminaat

Ook tegelvloeren en laminaat kunnen een regelmatige schoonmaakbeurt goed gebruiken. De normale reinigingsmiddelen uit de supermarkt worden vaak te veel gebruikt, waardoor er een vettig laagje op de vloer ontstaat. Dit laagje verwijderen we met een speciale machine, waarna we u een advies geven over hoe u de vloer in de toekomst het beste kunt reinigen. Met het juiste onderhoud kunt u jarenlang van uw vloer genieten!

Contact

Wilt u uw vloeren laten reinigen, neem dan gerust contact op met JLS! Wij helpen u graag bij het schoonhouden en onderhouden van uw huis of bedrijfspand, zodat u er nog lang van kunt genieten. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens.